Vejle d. 13. januar 2021

Strategisk partnerskab, relevante arrangementer og specialiseret rådgivning

Green Network er ambitiøs i arbejdet med den grønne omstilling, samt rådgivning her af. Det betyder at de tilbud vi udbyder som jeres grønne partnerskab skal afspejle den udvikling vi ser inden for ESG, CSR og det generelle arbejde med bæredygtighed og arbejdsmiljø. Derfor vil du som medlem opleve at vi i det kommende år byder ind med specialiseret rådgivning, arrangementer der afspejler både de behov vi ser i netværket, men også arrangementer der ser frem og klæder jer på til den udvikling vi går i møde.

“Strategisk partnerskab og nye omgivelser”.

Green Network indgik fra 2. januar 2024 et strategisk partnerskab med rådgivningshuset EnergySolution, der har til formål at gensidigt styrke både rådgivningskompetencer og ressourcer. Dette betyder at i som netværk nu får mulighed for adgang til specialister inden for energioptimering, life cycle assesments (LCA), rapportering i henhold til CSRD og meget mere. Vi arbejder på tværs af de to organisationer, og i beholder selvfølgelig konkurrencedygtige priser, alle medlemsfordele og muligheden for den rådgivning i kender. Vi vil dog ikke længere være at finde på vejle stadion, i stedet sidder vi nu i nye omgivelser på True Møllevej 1, 8381 Tilst, nær Århus. Her sidder Green Networks bæredygtighedsspecialist sammen med specialister og rådgivere fra EnergySolution, så intet går forbi når i beder om rådgivning. Vi mister dog ikke vores ståsted i trekantsområdet og du vil fremadrettet kunne deltage i vores arrangmenter nær vejle.

Arrangementer der understøtter jeres bæredygtighed og arbejdsmiljø.

Da data og standarder i højere grad end nogensinde før gør sig gældende for arbejde og kommunikation af bæredygtighed, skal dette også afspejles i vores arrangementer, derfor kan du deltage i arrangementer såsom “miljøpåvirkning i praksis – Klimaregnskab og LCA”, “CSRD en introduktion”, “SBTi & SBTN – for hverm og hvorfor “. Dermed klæder vi jer godt på til kommende krav. På de supplerende arbejdsmiljøkurser følger vi op på et år med ny lovgivning på affaldssortering, Cybersikkerhed og positive KPI’er på arbejdsmiljøet. Fanger en eller flere af disse din opmærksomhed, så klik ind på arrangementsoversigten her og se alle mulighederne.

For yderlige information:

Green Network

True Møllevej 1, 8381, Tilst
Direkte:   (+45) 70 25 40 70
www.Greennetwork.dk