Træning og certificering

Green Network tilbyder modulbaseret træning og certificering inden for CSR-området, som hjælper dig og din virksomhed med at opbygge kompetencer til at overholde eksempelvis kundekrav eller lovkrav inden for CSR (f.eks. §99a i Årsregnskabsloven)

CSR-træning er for dig, der gerne vil dykke dybere ned i CSR- og bæredygtighedsområdet og arbejde med konkrete værktøjer, som er koblet til virksomheden.

Du bliver klogere på CSR-området generelt set; hvordan virksomheder arbejder med forskellige områder inden for bæredygtighed, bl.a. miljø, arbejdsmiljø, medarbejdersundhed, anti-korruption, menneskerettigheder, FNs Verdensmål og meget andet.

Derudover kommer du til at arbejde med værktøjer, som hjælper med at sætte området i system. Du vil nemlig blive trænet i CSR kortlægning, interessentanalyse, væsentlighedsanalyse, værdikædeanalyse blandt andet og du vil arbejde med at forholde din egen virksomhed til emner og trends inden for CSR, f.eks. Verdensmålene og cirkulær økonomi.

Om modulerne og certificeringen

CSR-træningen er opbygget i 3 moduler, som man kan deltage i efter behov, eller man kan vælge et samlet forløb med alle 3 moduler, hvorefter man får et individuelt kursusbevis, der viser, at man har gennemført Green Networks træning. Hvis 2 personer fra samme virksomhed deltager på træningen inden for 1 år, har jeres virksomhed muligheden for at blive certificeret som Sustainable Business Partner.

Hermed modtager virksomheden et certifikat som de kan bruge til f.eks. at efterleve kundekrav og vise, at man er i ledelsesmæssig kontrol med området, samtidig med at dem, der deltager i træningen, bliver en del af en netværksgruppe for alle Green Networks Sustainable Business Partners. Download vores folder her.

Målgruppen for det modulbaserede træningsforløb kan f.eks. være virksomhedens ledelse, den CSR-ansvarlige eller andre, som arbejder med miljø, arbejdsmiljø og lignende, og er interesserede i CSR og bæredygtighed.

Datoer for CSR-træningen:

De 3 moduler i CSR Træningen bliver afholdt følgende datoer i foråret 2021:


  1. Modul 1: Basis

    Den 11.-12. januar 2022. Lukket for tilmelding!

    Den 16.-17. marts 2021. Tilmeld dig her. 

    (OBS: Gratis deltagelse for partnervirksomheder).


  2. Modul 2: Analyse

    Den 1.-2. februar 2022. Lukket for tilmelding!

    Den 27.-28. april 2021. Tilmeld dig her.


  3. Modul 3: Strategi

    Den 1.-2. marts 2022. Lukket for tilmelding!

    Den 26.-27. maj 2021. Tilmeld dig her.

  4. Pris:

    Prisen pr. modul er 12.500 kr. ekskl. moms for 2 personer for partnervirksomheder i Green Network. Modul 1 er inkluderet i partnerskabet med Green Network for 2 personer.

    Hvis man ikke er partner er prisen 15.000 kr. ekskl. moms for 2 personer pr. modul.

    Modulerne kan tages individuelt eller samlet som Sustainable Business Partner certificering, hvor prisen således bliver 25.000 kr. ekskl. moms som partnervirksomhed i Green Network eller 42.500 kr. for ikke-partnere for 2 personer.

    Tilmeld dig hele forløb her:

    Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

    BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

    Hør mere

    Ønsker du at høre mere om modulerne eller har du spørgsmål til vores træning?

    Kontakt