Det er os en glæde at kunne byde velkommen til Dansk Institut for Certificering i Green Network

D.I.C. er et danskejet aktieselskab med globale samarbejdspartnere, som leverer certificeringsydelser. D.I.C.’s vision er at være først på markedet, når der opstår behov for eller krav til certificering på udvalgte områder. Det var blandt andet derfor, D.I.C. valgte at blive medlem af Green Network:

”CSR-området er et af de nye områder, vi skal hjælpe vores kunder med, og det gør vi bedst via medlemskab af Green Network”, fortæller Lars Obbekjær, direktør hos D.I.C., og uddyber:

”Vi lever af at være først med at tilbyde certifikater, og vi kan se, at det her er et område, hvor der kommer mere og mere lovgivning. Det er en naturlig udvikling og supplement til de primære standarder kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Derfor er det værdifuldt for os at være medlem af Green Network, da vi på den måde får adgang til den viden, vi har brug for inden for CSR-området”.

Green Networks mange arrangementer og store netværk har derudover også været en af D.I.C’s bevæggrunde for medlemsskabet:

”Green Network holder nogle rigtig gode arrangementer, som giver faglig sparring til vores medarbejdere og samtidig mulighed for at udbygge vores netværk”, siger Lars Obbekjær.