kmtelecom logoKM Telecom Danmark A/S er ny partnervirksomhed i Green Network

KM Telecom Danmark A/S er specialister inden for Mobile Network Solutions, og tilbyder en bred vifte af løsninger inden for alle områdets discipliner. Virksomheden er den førende specialist, når det gælder etablering af telecom og mobile sites, hvor KM Telecom er en af de få leverandører, der kan levere en nøglefærdig løsning.

I januar 2016 blev virksomheden partner i Green Network:

Vi har valgt Green Network som vor CSR partner, fordi vi får mulighed for at sparre med en kompetent partner omkring CSR, og ikke mindst fordi Green Network har et tilbud af kurser og informationsmøder, som sikre at vi som virksomhed har adgang til relevant ny information inden for vort arbejde med CSR”, siger Michael Hermansen, CEO hos KM Telecom om partnerskabet i Green Network.

Virksomheden har for nyligt etableret en helt ny stabsfunktion, som varetager opgaver inden for CSR og kvalitet, og har valgt at starte op med miljøledelse, som de allerede er godt i gang med:

Vi har i løbet af sidste kvartal 2015 opgraderet vore biler med fokus på at reducere omkostninger til både biler og brændstof, og vi glæder os til at følge brændstofforbrug/kørt km i vor årlige opdatering af miljøredegørelsen. ” fortæller Michael Hermansen og fortsætter:

Vi forventer, at miljøredegørelsen for året 2015 vil være færdig i løbet af første halvår, baseret på de tal vi har til rådighed. Der udarbejdes instruktioner for, hvordan vi fremover skal registrere og indsamle miljøtal i organisationen for at sikre valide tal i vort fortsatte arbejde med CSR implementeringen i KM Telecom Danmark A/S.

KM Telecom Danmark A/S blev etableret i 2011 og er beliggende i Fredericia.

Læs mere om KM Telecom her.