global_castings_logo

Det er os en glæde at kunne byde velkommen til Global Castings i Green Network.

Global Castings specialiserer sig i serieproduktion af større mængder færdigstøbte produkter til vindindustrien. Virksomheden tilbyder en bred vifte af støbte og forarbejdede produkter med vægt op til 120 tons.

Global Castings er en del af VTC Partners GmbH, der er et hurtigt voksende og uafhængig industriholdingselskab etableret i 1992.

Kan se fordele i netværk

”Vi kan se en fordel i at være med i et netværk, hvor vi kan blive inspireret til, hvorledes vi kan lave forbedringer på miljøområdet” siger Lars Jørgensen, HSE Responsible hos Global Casting, og fremhæver desuden også Green Networks mange arrangementer som en af de primære bevæggrunde for medlemsskabet:

”Vi har allerede haft to medarbejdere på et ergonomikursus, afholdt hos Green Network. Dette indgik som en del af tilbuddet om 1,5 dages efteruddannelse om året til arbejdsmiljørepræsentanter. De to kursister havde en god og lærerig dag med inspiration til forbedringer, de nu kan arbejde videre på i vores produktion”, siger Lars Jørgensen, som vil holde øje med kommende arrangementer og kursusdage hos Green Network.

Læs mere om Global Castings her.