Det er os en glæde at kunne byde velkommen til Nyborg Havn

Associated Danish Ports A/S (ADP) ejer og driver havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg og udvikler Danmarks Multimodale Transportcenter i Taulov. Med den centrale beliggenhed midt i Danmark er ADP en vigtig samarbejdspartner for transportbranchen i Region Syddanmark. Derudover driver ADP A/S Fredericia Lystbådehavn.

”Fredericia Havn har i en årrække været medlem af Green Network, og det er derfor naturligt for os at inkludere Nyborg Havn i samme organisation”, siger Jimmi Jørgensen, havnechef hos ADP A/S og fortsætter:

”Vi har konstant fokus på miljøforhold generelt og ikke mindst vores arbejdsmiljø, og vi gør rigtig meget for at sikre, at alle arbejdsmiljøforhold registreres og vedligeholdes løbende. ”

ADP modtog i 2014 for niende gang Green Networks diplom for Arbejdsmiljøredegørelse for Fredericia Havn.

”Vi glæder os til, i samarbejde med Green Network, at komme i gang med at udforme en lignende redegørelse for Nyborg Havn. Det er meget vigtigt for os til stadighed at gøre alt, hvad vi kan, på dette område”, udtaler havnechef hos ADP, Jimmi Jørgensen.

I 2013/2014 har ADP opgraderet havnearealerne på Nyborg Havn, og det har givet øget aktivitet ikke mindst i forbindelse med større projektlaster. Det høje aktivitetsniveau er fortsat ind i 2015 og gør miljøindsatsen ekstra aktuel.